به سایت مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی خوش آمدید.

تقدیر از جناب آقای دکتر محمد تقی کریمی

پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه، دانشگاه به منظور گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از برگزیدگان هشتمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، مراسمی را با حضور مسئولین دانشگاه، نماینده محترم مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اساتید، اعضای هیات علمی و فرهیختگان دانشگاه در مرکز همایش های علمی برگزار نمود.

در این مراسم از جناب آقای دکتر محمد تقی کریمی به عنوان استاد ارتقاء یافته نمونه از مرتبه استادیاری به دانشیاری دارای بالاترین امتیاز در سال ۹۳ در سطح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از طرف معاون آموزشی دانشگاه سرکار خانم دکتر چنگیز تقدیر و تشکر به عمل آمد.این موفقیت را به اعضای هیئت علمی مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی-عضلانی و نیز دانشکده توانبخشی تبریک عرض می کنیم و موفقیت روز افزون ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.

ارتباط با ما

خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، دانشکده توانبخشی، مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی

تلفن: ۳۷۹۲۵۲۲۹-۰۳۱

فاکس: ۳۶۶۸۷۲۷۰-۰۳۱