به سایت مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی خوش آمدید.

لایحه پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی

براساس این لایحه استفاده از آثار متقلبانه در تهیه آثار علمی جرم است و به دنبال تصویب جزئیات این لایحه مجازاتی براي آن دسته از افرادي که چنین جرم هایی را مرتکب شده باشند در نظر گرفته می شود. همچنین براساس این لایحه تهیه و عرضه آثار علمی به قصد سود و به عنوان یک حرفه، جرم محسوب شود. مجلس شوراي اسلامی با تصویب جزئیات لایحه پیشگیري و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی مشخص کرد که ارتکاب جرم توسط شخص حقیقی مشمول مجازات جزاي نقدي درجه ۳ و محرومیت از حقوق اجتماعی درجه ۶ است. نمایندگان مجلس شوراي اسلامی از مجموع ۲۱۱ نماینده حاضر با ۱۶۶ راي موافق ، ۱۳ راي مخالف و ۳ راي ممتنع به جزئیات لایحه پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی راي دادند. برای دیدن جزئیات این لایحه اینجا را کلیک کنید.

ارتباط با ما

خیابان هزار جریب، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اصفهان، دانشکده توانبخشی، مرکز تحقیقات اختلالات اسکلتی و عضلانی

تلفن: ۳۷۹۲۵۲۲۹-۰۳۱

فاکس: ۳۶۶۸۷۲۷۰-۰۳۱